Начало / Общество / Съвместни занятия проведоха военните противопожарни команди и пожарникари от Белене

Съвместни занятия проведоха военните противопожарни команди и пожарникари от Белене

пожарна беленеВ района на военно формирование 28880 – Белене днес се проведе съвместно занятие на екипажите на противопожарните команди на военното формирование и Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” град Белене, информират от военното формирование.

Целта на занятието е да се координират действията на екипажите при развръщане на противопожарните автомобили, да се проведе тренировка на личния състав при пожарогасене и да се оцени възможността за вземане на адекватни решения за ограничаване и ликвидиране на пожар.

В хода на занятието противопожарните команди на ВФ 28880 и РСПБЗН изградиха смесена шлангова линия между противопожарните автомобили.

Мероприятието премина под ръководството на заместник-командира по логистиката на военно формирование 28880 подполковник Петър Лалов и в него взеха участие началникът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” град Белене Сергей Кушев, началникът на нещатната противопожарна служба на военното формирование капитан Николай Йорданов, противопожарното отделение на формированието и екипажите на РСПБЗН.

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...

Един коментар

  1. На скоро започнах да гледам филм с пожарникари, където ми стана пределно ясно колко тежка и трудна работа са се нагърбили да имат всички тези служители, които всеки ден си дават живота за нас. Много е тъжно като видиш как някой умишлено подпалва и причинява толкова тревога и опасност за пожарникарите, които се опитват да махнат всички пламъци.Това, че има подобни обучения е страхотно и се надявам и за на пред да има.Подобни мероприятия са от полза за всички.