Акценти
Начало / Общество / Старейшините в Белене ще гласуват изпълнението на бюджета за първото шестмесечие

Старейшините в Белене ще гласуват изпълнението на бюджета за първото шестмесечие

община белене

Общинските съветници в Белене ще гласуват отчет за касовото изпълнение на бюджета на Общината за първото шестмесечие на 2014 г. Предложението на кмета Момчил Спасов е точка 7 от предварителния дневен ред на редовното заседание, което ще се проведе на 25 август, понеделник, от 14 часа в зала № 26 на общинската администрация.

Старейшините ще разгледат и искане относно функциониране на две паралелки под минималния брой ученици в СОУ ”Димчо Дебелянов”през учебната 2014/2015 г.

Ще бъде гласувано предложение за осигуряване на устойчивост по проекта „Светъл лъч”, реализиран от Община Белене по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския социален фонд на Европейския съюз по Схема „Помощ в дома”.

съветниците ще решават и разпореждането с приходи от общински земеделски имоти в землището на село Деков и ще бъде допълнена Годишна програма за управление и разпореждане с имотите-общинска собственост за бюджетната 2014 г., приета с Решение №97/27.12.2013 г. на местния парламент.

Кметът ще предложи отдаване под наем на поземлени имоти в град Белене по реда на чл.30, ал.3-6 от Наредбата по чл.8, ал.2 от ЗОС, без провеждане на публичен търг. Местният парламент ще гласува и искане за отпускане на еднократна финансова помощ.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...