Акценти
Начало / Крими / Спипаха двама русенци, разбили кафе автомати в Плевен

Спипаха двама русенци, разбили кафе автомати в Плевен

кафе автомат монети

На 28 юли около 03:30 часа във 02 РУП на МВР в Плевен е получен сигнал от СОТ „Експрес Секюрити“ за задържано лице, разбило кафе автомат на улица „Дойран“, информират от полицията. Незабавно е изпратен полицейки екип, който е установил, че заловеният е 32-годишен от Русе. От проведените бързи оперативни действия служителите са задържали и съучастникът му – 24-годишен, също от Русе. На местопроизшествието е извършен оглед, при който е установено, че от кафе-автомат на улица „Дойран“ и от кафе-автомат на улица „Васил Левски“ са отнети монетници. Щетите са в процес на установяване.

Извършителите са задържани за срок до 24 часа. При извършения личен обиск от единия са иззети метална щанга и монети на стойност 47 лева с номинал от 1 лев, 50 ст., 20 ст., 10 ст. и 5 ст., а от съучастникът му – монети на стойност 2 лева, с номинал от 20 ст, 10 ст. и 5 ст. За престъплението по чл.195, ал.1, т.3 и т.4 от НК е уведомен дежурен прокурор от РП – Плевен. Образувано е досъдебно производство, по което продължава работа  разследващ полицай.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...