Начало / Спорт / Спартак (Плевен) отнесе Ком в Берковица с 5:0

Спартак (Плевен) отнесе Ком в Берковица с 5:0

футбол

Футболистите на Спартак (Плевен) продължават да мачкат своите противници в Северозападната „В“ група, пише plevensport.eu. Вчера момчетата на Бойко Цветков смазаха Ком при гостуването си в Берковица с 5:0. Двубоят беше от шестия кръг на шампионата. С хеттрик за плевенчани се отчете играещият страхотно напоследък таран Стефан Христов. Още през първото полувреме „синьо-белите“ решиха мача, след като отбелязаха три попадения. Първо Васил Шопов реализира за 1:0 в 14-ата минута, а до края на частта Христов вкара два майсторски гола в 17-ата и 27-ата минута, с което направи резултата класически.

След подновяване на играта Спартак продължи да доминира и мушна нови два гола в мрежата на Ком. Любомир Тодоров покачи на 4:0 в 70-ата, а две минути преди края Стефан Христов вкара третия си гол в срещата и фиксира категоричното 5:0 за своя тим.

В следващия кръг в Плевен се очертава малко очаквано дерби. В него Спартак ще посрещне приятната изненада на този сезон – тима на Левски 2007. Отборът от град Левски, изостава само на пет точки зад плевенчани, като солидните играчи в техния състав предвещават труден двубой за „синьо-белите“. Срещата ще се играе на 28 септември (неделя) от 17.00 часа на стадион „Плевен“.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...