Акценти
Начало / Общество / Северняшкият ансамбъл и група „Ice crеme“ нажежават емоциите на Есенния панаир в Луковит

Северняшкият ансамбъл и група „Ice crеme“ нажежават емоциите на Есенния панаир в Луковит

група Айс крийм

Готова е програмата за традиционния Есенен панаир в Луковит. Празниците започват на 18 септември, четвъртък. От 10:00 часа в салона на читалището Ловешкият куклен театър ще представи спектакъла „Принцесата и свинарят” по Х. К. Андерсен.

На следващия 19 септември от 15:00 часа започва футболна среща за деца на Градския стадион. Два часа по-късно, от 17 часа, стартира футболната  среща за юноши младша възраст, която ще се играе на същия терен.

В 19:30 часа на естрадата пред читалището ще се състои официалното откриване на панаира. Предвидена е церемония по удостояване на заслужили личности със званието „Почетен гражданин на Община Луковит”. Градусът на емоциите ще покачи концертът на група „Ice crеme“ със специалното участие на Васко Иванов – Декстър.

В събота, 20 септември, от 9 часа започва тържествената литургия в храма „Св. вмч. Георги”. В 10:00 часа в хотел „Дипломат Плаза” е откриването на форума „Уелнес зона Луковит–Карлуково  –  здраве цял живот!”. В 19:30 часа на естрадата пред читалището започва концерт-спектакълът „От извора” на Северняшкия ансамбъл за народни песни и танци „Иван Вълев“ – Плевен. Празнична заря ще има в 21:00 часа на площад „Трети март”.

На 21 септември, неделя, от 17:00 часа на Градския стадион започва футболната среща от първенството на Северозападна „В” група между ФК „Ботев” (Луковит) и едноименния отбор на Павликени.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...