Акценти
Начало / Спорт / Рефер от Велико Търново ще свири мача на Спартак в Берковица

Рефер от Велико Търново ще свири мача на Спартак в Берковица

 футбол

За пореден път през този сезон от Зоналния съвет на Българския футболен съюз във Велико Търново изпращат съдийска тройка от старопрестолния град за мач на Спартак (Плевен) от първенството на Северозападната „В“ група, пише plevensport.eu. Сега гостуването на тима в Берковица е поверено на главния съдия Никола Атанасов с помощници Ивайло Атанасов и Милен Арабаджиев. Четвърти рефер ще бъде Илиян Маринов от Враца, а дежурен делегат – неговият съгражданин Бойчо Бойчев. Срещата на плевенчани е на 21 септември (неделя) от 17.00 часа.

Изтегленият за събота от 16.00 часа двубой между Левски 2007 и Бдин (Видин) ще се ръководи от Георги Гинчев от Велико Търново, а негови асистенти ще бъдат Недялко Матанов, също от Търново, и Калоян Кънчев от Горна Оряховица. Мачът бе изместен с ден по-рано, тъй като ще бъде предаван пряко по телевизия Канал 3.

Гостуването на Партизан (Червен бряг) на Етър ще бъде свирено от габровеца Станимир Тодоров, а по тъчлиниите ще вдигат флага Даниел Ников и Валери Каблан. Ловешка съдийска бригада пък е определена да води визитата на Ювентус (Малчика) в Габрово на местния Янтра. Ивайло Петров ще бъде централен, а странични ще са Ивелин Драгнев и Дочо Михов. Любопитното тук е, че за резервен съдия е определена жена – Галя Ечева от Велико Търново.

Дунавското дерби между Академик (Свищов) и Ситомир (Никопол) ще се ръководи от съдийска тройка от Монтана в състав – Николай Малджански, с асистенти Веселин Найденов и Николай Михайлов. Плевенчани пък са изпратени да управляват интересния мач между Ботев (Козлодуй) и Видима-Раковски. Това са Румен Христов, на когото ще помагат Мартин Мачев и Павел Георгиев.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...