Акценти
Начало / Общество / Ралица Добрева награди ученици от Койнаре за благотворителна инициатива

Ралица Добрева награди ученици от Койнаре за благотворителна инициатива

Койнаре награди

Областният управител на Плевен Ралица Добрева поощри благотворителната инициатива на деветокласниците от СОУ ”Христо Смирненски” в град Койнаре. Тя отличи с грамота учениците, реализирали идеята за създаване на авторски филм, информираха от пресцентъра на Областна администрация – Плевен. Със средствата от неговата прожекция на територията на училището са събрани 232 лева, с които са купени подаръци за възпитаниците на ЦНСТ в Червен бряг.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Достойните българи са най-голямото богатство на страната ни. Вие извършихте не просто един дарителски акт, провокиран от творчески импулс. Вие дадохте урок по човечност. Адмирирам вашата креативност, добронамереност и всеотдайност. Гордея се, че достойни млади хора, с топли сърца и благородни помисли  растат и се изграждат като личности в Плевенска област. България се нуждае от хора като вас!”, каза областният управител на Плевен Ралица Добрева. Тя връчи грамотата на директора на СОУ ”Христо Смирненски” Даниела Цоньовска.

В знак на благодарност за проявеното внимание деветокласниците подариха на областния управител Ралица Добрева плакат на филма с лично посвещение.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...