Акценти
Начало / Икономика / Работилница за млади предприемачи организират в Плевен

Работилница за млади предприемачи организират в Плевен

Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) и Ротаракт Плевен организират в Плевен  еднодневна работилница , в която млади професионалисти  ще научат повече за изкуството да стартират свой бизнес и какви умения трябва да притежават, за да е успешен той.

В работилницата могат да се включат  ученици от 11 и 12 клас, както и младежи до 26 години.

Участниците ще имат възможност да се срещнат с успели млади хора, от които ще получат ценни  практически съвети. Програмата на уъркшопа е изготвена по модел на лятната предприемаческа програма на Колеж Babson в САЩ, който е на първо място за предприемачество в САЩ за 2015 година. Водещи на събитието са бивши възпитаници на университета.
Младите хора, които ще се включат в събитието, ще научат и повече за международното състезание за бизнес идеи GetInTheRing, с награден фонд от 1 000 000 евро и как могат да кандидатстват за него (www.gitr.ee).

Еднодевната работилница за предприемачи  в Плевен ще  отвори на 3 октомври от 11 часа в Конферентната зала на хотел Балкан.  Събитието е с ограничени места, затова научете как да се запишете за участие до 02.10.2015 г. от този линк – https://www.facebook.com/events/1701424686757204/

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...