Начало / Избори / Избори 2015 / ПП„Българска нова демокрация” подкрепи кандидатурата на проф. Стойков за втори мандат

ПП„Българска нова демокрация” подкрепи кандидатурата на проф. Стойков за втори мандат

Политическа партия „Българска нова демокрация” – Плевен даде своята подкрепа за втори мандат на настоящия кмет на Плевен проф. д-р Димитър Стойков. Новината за решението БНД да подкрепи кандидата за кмет на ГЕРБ бе съобщена днес в пресклуба на БТА от областния координатор на партията в града проф. Константин Мутафчиев, който бе придружен от организационния секретар Крум Пашовски.
Освен изборът на кмет, от БНД ще подкрепят и листата за общински съветници, без претенции за участие в нея. Проф. Мутафчиев обясни, че след изборите от БНД ще предложат специалисти и експерти, които биха допринесли за положителната работа при необходимост.
До това решение се е стигнало след като от БНД са провели разговори с политическите ръководства на парламентарно представените партии в Плевен, с които са подписали коалиционно споразумение и анкета сред симпатизантите на БНД. Според проучването 78% от анкетираните са посочили като вариант за сътрудничество партия ГЕРБ, а толкова са били и тези, които отговорили, че проф. Стойков трябва да бъде кмет на Плевен още един мандат.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...