Начало / Общество / Почина Цветелина Таслакова – не успя да се пребори за живота си след ужасната катастрофа край Луковит

Почина Цветелина Таслакова – не успя да се пребори за живота си след ужасната катастрофа край Луковит

Тази сутрин е починала Цветелина Таслакова, която повече от два месеца се бореше за живота си в реанимацията на Университетската болница в Плевен след ужасната катастрофа край Луковит на 5 май тази година, информира нейната майка в групата във Фейсбук „Справедливост за Влади, Ники, Цвети и Иван”. В страшната катастрофа, причинена от 30-годишният Хуриет Сюлейманов с 12 присъди, тогава загинаха Владислав Горанов и Николай Менков и бяха ранени Иван Гюмишев и Цветелина Таслакова. Иван вече се възстановява вкъщи, но Цвети не успя да спечели битката за живота си.

„Няма Справедливост, хора! Цвети ни напусна и е при Владко! Бог да прости душите им, светлите ни деца си заминаха! Безутешни сме!”, изплака болката си майката на Цвети Валя Таслакова.

Убиецът на тримата плевенски младежи излезе от ареста и си отиде вкъщи, след като Апелативният съд във Велико Търново потвърди мярката му за неотклонение „домашен арест” на 7 юли. Мотивът за решението на правораздавателната институция е текст в НК, който гласи, че деянието е извършено по непредпазливост и законът предвижда задържането под стража да бъде за не повече от два месеца. Сюлейманов поиска да изтърпява домашния си арест в селище в Разградска област.

Екипът на infopleven поднася своите съболезнования към семейството и близките на Цвети!

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...