Акценти
Начало / Крими / Полицаи засякоха поредните наглеци, карали без книжки

Полицаи засякоха поредните наглеци, карали без книжки

полицайНа  29 юли 2014 година в РУП-Левски е започнато незабавно производство срещу 28-годишен местен жител. В град Левски на 25 юли около 15.55 часа по улица „Ангел Кънчев“ и около 20.05 часа по улица „Ивайло“ мъжът е засичан от полицейски патрули. Установено е, че той управлява «Ваз», негова собственост, без свидетелство за управление в едногодишен срок от наказването му по административен ред с наказателно постановление, влязло в законна сила на 6 август 2013 година, информират от полицията в Плевен. За случая е уведомен прокурор от Районна прокуратура – Левски. Продължава работа разследващ полицай.

В същото нарушение е засечен и 49-годишен от село Буковлък. Проверката е извършена на 27 юли около 20:40 часа в Плевен на улица «Г.М. Димитров». Мъжът е управлявал «Хюндай» без СУМПС в едногодишен срок от наказването му с наказателно постановление, влязло в законна сила на 13 февруари 2014 година. Уведомен е прокурор от РП – Плевен.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...