Акценти
Начало / Спорт / Плвен 2009 и Вихър (Славяново) с предупреждения за лишаване от домакинство

Плвен 2009 и Вихър (Славяново) с предупреждения за лишаване от домакинство

футболОт Дисциплинарната комисия при Областния съвет на Българския футболен съюз в Плевен на своето последно заседание са наказали отборите на Вихър (Славяново) и Плевен 2009 с „Предупреждение за лишаване от домакинство“ , съобщава сайтът plevensport.eu. Санкцията е наложена заради навлизане на фенове на двата тима на терена при спряна игра и без последствия. Припомняме, че дербито от третия кръг на „А“ Областна футболна група, което се игра на 13 септември (събота), завърши без победител – 0:0. Петнадесетина минути преди края на срещата настъпи напрежение между агитките на Вихър и Плевен 2009, които слязоха на игрището и двубоят беше прекъснат за около 10 минути.

От ДК на ОС на БФС наказват също с лишаване от състезателни права за една среща футболистът на Спартак (Койнаре) Иван Николов заради червен картон, получен по време на мача с Левски (Горна Митрополия), завършил с победа на Спартак с 5:1.

От Спортно-техническата комисия на БФС в Плевен пък присъждат, както се и очакваше, служебна победа с 3:0 за тима на Борба (Шияково) за домакинството му срещу Гигант (Белене), поради нередовен медицински предсъстезателен преглед на беленчани.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...