Акценти
Начало / Общество / Отложеното дело срещу бившия зам.-кмет Алексей Зелов днес отново влиза в съдебна зала

Отложеното дело срещу бившия зам.-кмет Алексей Зелов днес отново влиза в съдебна зала

IMG_5235 съд

Днес в 10 часа в Окръжен съд – Плевен трябва да се проведе поредното съдебно заседание по делото срещу бившия заместник-кмет на Плевен Алексей Зелов.

Делото започна на 3 декември в Окръжен съд – Плевен по повдигнато обвинение от Софийска градска прокуратура , като бившият заместник-кмет  е обвинен във вземане на подкуп в размер на 4 000 лв. от плевенска фирма, която е имала договор с Община Плевен.

По време на съдебното заседание беше изслушано заключението на вещото лице по назначената съдебно-техническа експертиза, като не е изслушано заключението на вещото лице по назначената физико-химическа експертиза, тъй като по делото е представен болничен лист от вещото лице за невъзможност да се яви в съдебно заседание, съобщиха тогава от пресцентъра на правораздавателната институция.

Делото беше отложено за  28 и 29 януари 2015 г., за да бъдат призовани неявилите се двама от свидетелите и да бъдат призовани  нови свидетели, както и за изслушване на заключението на вещото лице по назначената физико-химическа експертиза.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...