Акценти
Начало / Общество / Отдават под наем павилионите до Дома на книгата и пред читалище „Извор”

Отдават под наем павилионите до Дома на книгата и пред читалище „Извор”

община Плевен
Община Плевен обяви публичен търг с тайно наддаване за отдаване под наем за 5 години на два павилиона на спирката на градския транспорт до Дома на книгата. Предложенията се представят предварително от участниците в Центъра за административно обслужване на граждани. Всеки от павилионите е с площ 6 кв м. Началната месечна цена е 375 лв (без ДДС). Депозитът за участие в търга е 750 лв. Търгът ще се проведе на 28 април от 14,30 ч. в Актовата зала на Община Плевен, ет. 1.
Депозитът за участие в търга се внася до 25 април включително. Тръжната документация се продава от днес до 25 април включително в Центъра за  административно обслужване на граждани. Предложенията от участниците в търга ще се приемат до 16,00 ч. на 25 април на същото място. При липса на кандидати или на обявен спечелил участник нов търг ще се проведе на 13 май от 14,30 ч. при същите тръжни правила. Тръжна документация ще се продава от 29 април до 16,00 часа на 12 май включително. Депозитът за участие в търга се внася до 12 май, а предложенията от участниците ще се приемат в срок до 16,00 часа на 12 май.
Публичен търг с тайно наддаване ще се проведе и за учредяване на възмездно право на поставяне на преместваемо съоръжение – павилион, за 5 години върху площ от 2 кв м пред читалище „Извор 1959“ в Плевен. Предложенията на участниците ще се приемат в в Центъра за административно обслужване на граждани. Търгът ще се проведе на същия ден, 28 април, от 14,00 ч. в Актовата зала на Община Плевен, ет.1. Начална месечна цена е 12 лв (без ДДС). Депозитът за участие в търга е 70.00 лв. Цената на тръжната документация 30.00 лв. (без ДДС).
Депозитът за участие в търга се внася до 25 април. Тръжната документация ще се закупува от днес до 25 април включително в Центъра за  административно обслужване на граждани. Предложенията от участниците в търга ще се приемат до 16,00 ч. на 25 април. При липса на кандидати или на обявен спечелил участник, нов търг ще се проведе на 13 май от 14,00 ч. при същите тръжни правила. Тръжна документация ще се продава от 29 април до 16,00 часа на 12 май включително.
Предложенията от участниците в търга ще се приемат в срок до 16,00 часа на 12 май.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...