Акценти
Начало / Общество / Отдават ливади в Беглеж чрез търг с тайно наддаване

Отдават ливади в Беглеж чрез търг с тайно наддаване

3_1

Ще отдават под наем земеделска земя в село Беглеж  чрез търг с тайно наддаване за срок от 5 години (2014-2019 г.), информират от сайта на Община Плевен. Предложенията на участниците се представят предварително в администрацията на Община Плевен. Ще се отдават 215,821 дка ливади, собственост на Община Плевен, които се намират в землището на селото.

Началната тръжна цена се определя на база Решение № 100/29.03.2012 г. на Общинския съвет Плевен, а именно – 7,00 лева на декар за земеделски земи – ливади, независимо от категорията на земята.

Кандидатите могат да участват както за всички, така и за отделни имоти. Не се допуска участие за част от имот. Търгът ще се проведат на 28 март от 10,00 ч. в Заседателната зала на Община Плевен, площад ”Възраждане” №2, ет.3. Тръжна документация се продава от 14 март до 16,00 часа на 27 март включително  в Центъра за административно обслужване на Община Плевен. Предложенията се подават до 16 часа на 27 март включително в Център за административно обслужване на Община Плевен, пл. „Възраждане” №4.

При липса на кандидати ще се проведе нов търг на 15 април от 10,00 ч. при същите тръжни условия. Оглед на имотите може да се извърши след закупуване на документация всеки работен ден до 27 март включително.

Предвижда се депозит за участие в търга.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...