Акценти
Начало / Общество / Обявиха търг за отдаване на публична общинска собственост в Плевен

Обявиха търг за отдаване на публична общинска собственост в Плевен

Община Плевен

Търг за отдаване под наем на публична общинска собственост ще се проведе на 24 юни, информират от официалния сайт на местната власт. Търгът е с тайно надаване чрез представяне на предложенията на участниците пред комисия в деня на търга.

За срок от 5 години ще бъдат отдадени под наем следните обекти в Плевен:

– част от физкултурен салон в ОДЗ № 15“Звънче” с площ от 30 кв. м за провеждане на занимания по футбол при първоначална наемна цена на час 6.90 лв.;

– част от физкултурен салон в ОДЗ № 15“Звънче” с площ от 30 кв. м за провеждане на занимания по балет, при първоначална наемна цена  на час 6.90 лв.;

– методичен кабинет в ЦДГ № 12 “Ралица” с площ от 20 кв. м. за провеждане на занимания по английски език при първоначална наемна цена на час 4.00 лв.

– физкултурен салон в ЦДГ № 5“Слънце” с площ от 50 кв. м за провеждане на занимания по народни танци при първоначална наемна цена на час 11.50 лв.

– физкултурен салон в ЦДГ № 6“Чучулига” с площ от 50 кв. м за провеждане на занимания по народни танци при първоначална наемна цена  на час 11.50 лв.

– физкултурен салон в ОДЗ № 4“Първи юни” с площ от 50 кв. м за провеждане на занимания по народни танци при първоначална наемна цена  на час 11.50 лв.

– част от физкултурен салон в СДГ № 11“Теменуга” с площ от 20 кв. м за провеждане на занимания по английски език при първоначална наемна цена  на час 4.60 лв.

– павилион за закуски в ОУ “Васил Левски” с площ 11 кв. м. при първоначална месечна наемна цена 20.00 лв.

Оглед на обектите може да се извършва  всеки  работен ден. Търгът ще се проведе от 14.00 часа на 24 юни в Актовата зала в Община Плевен. Цената на тръжната документация е 36.00 лв. и може да бъде закупена от 16 юни в Центъра за административно обслужване на граждани на Община Плевен.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...

Един коментар

  1. Хахахаххахахаа хаха ха
    Павилиона за закуски в Иван Вазов явно са го отдали на някой техен човек,като гледам месечната наемна цена от 20 лв /макар и стартова/