Акценти
Начало / Общество / Областният управител на Плевен участва в заседание на Регионалния съвет за развитие на Северозападен район

Областният управител на Плевен участва в заседание на Регионалния съвет за развитие на Северозападен район

Областният управител на Плевен Ралица Добрева участва днес в заседание на Регионалния съвет за развитие на Северозападен район във Враца, информират от пресцентъра на Областна администрация – Плевен. Заседанието бе открито и ръководено от г-жа Малина Николова – председател на Регионалния съвет за развитие на Северозападен район и областен управител на област Враца.
В заседанието взеха участие представители на министерства, областните управители на областите Видин, Монтана, Враца, Плевен и Ловеч, кметове на общините от петте области в района, представители на национално представените работодателски организации и синдикати, на Национално сдружение на общините в Република България, на „Национален център за териториално развитие“ ЕАД, на „Форум Гражданско Участие”, както и представители на академичните среди.
Експерт от „Национален център за териториално развитие“ ЕАД представи проекта на Целенасочената инвестиционна програма – подпрограма „Северозападна България”. Участниците в заседанието на Регионалния съвет за развитие на Северозападен район обсъдиха и представиха становища по изготвения проект на Целенасочената инвестиционна програма – подпрограма „Северозападна България”.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...