Акценти
Начало / Политика / Ново областно ръководство номинира Жени ГЕРБ-Плевен

Ново областно ръководство номинира Жени ГЕРБ-Плевен

жени герб
Снимка: Жени ГЕРБ – Плевен

Даниела Гонкова е номинирана за областен ръководител на Жени ГЕРБ – Плевен, а за организационен секретар – Десислава Панталеева.  Това стана днес на проведеното отчетно-изборно събрание на областната структура на Жени ГЕРБ, съобщиха от там. За членове на ръководството са номинирани Петя Стоянова, Вацка Хорозова и Грета Стефанова. Предстои Изпълнителната комисия на ГЕРБ да утвърди новото областно ръководство.

На отчетно-изборното събрание  присъстваха председателят на Народното събрание Цецка Цачева,  Диана Данова – член на НИС на ЖГЕРБ, областният координатор на ПП ГЕРБ – Плевен и народен представител Владислав Николов.

По време на събранието Диана Данова направи отчет на дейността на структурата до момента. Тя поясни, че дамите от ГЕРБ периодично провеждат акции и инициативи, насочени към семейства, деца и хора в неравностойно положение. Тя изброи редица събития в Плевенска област в годините назад, в които жените са били основен двигател.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...