Акценти
Начало / Политика / Найден Зеленогорски ще има приемен ден в Плевен

Найден Зеленогорски ще има приемен ден в Плевен

Найден Зеленогорски

На 8 януари, четвъртък, от 12 до 15 часа народният представител и съпредседател на парламентарната група на Реформаторския блок – Найден Зеленогорски, ще има приемен ден в Плевен.

Найден Зелегороски ще приема в офиса на ДБГ-Плевен,  на ул.“Васил Левски“ №185А, (Синият комплекс),  ет.2, информират от РБ- Плевен.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...

2 коментари

  1. Демек в офиса на Маджуна, на който продаде целия град, докато беше кмет. Сети се , последен направи приемна, той не стъпва в Плевен, не уважи дори празника на града 10 декември – Освобождението на града от турско робство. само той и турчина Метин не дойдоха. А, да го попитам защо приема в частния комплекс на Маджуна, нали им се полага офис? Или?И кой ще приема в тази приемна, като не го щат дори в родното му село? Туцев, Веселинова, Танчето и кой още, че те не останаха, повечето хитреци успяха да се намърдат или да ги намърдат в София. Този човек е пряко отговорен за съсипването на Плевен като голям град и важен индустриален център.

  2. И само на 8-януари ли?> Да няма я зет му, я шурека, на чието име се води половин град, рожден ден, та да е наминал да пийнат и междувременно да отчете дейност? И можеше да се мине и без „съпредседател на“ дрън дрън, измислените му „титли“ не ни интересуват. Интересува ни, че благодарение на него младите хора, децата ни, ги няма в Плевен.,