Акценти
Начало / Политика / Найден Зеленогорски: Реформаторският блок не се разпада

Найден Зеленогорски: Реформаторският блок не се разпада

Найден ЗеленогорскиПарламентарната група на Реформаторския блок е единна, това заяви в предаването  „Здравей, България“ на Нова ТВ зам.-председателят  на „Движение България на гражданите“ и съпредседател на парламентарната група на Реформаторския блок Найден Зеленогорски. Той призна за наличието на проблеми, които обаче могат да бъдат решени.

„Петимата лидери на партиите, които създадоха РБ, подписаха учредително споразумение, за да се отиде към избор на единен председател. Необходимо е да се прецени в каква посока ще бъде променено това споразумение”, коментира Зеленогорски.

 „Ние сме различни партии, опитваме се да бъдем единни в многообразието. За мен слагането на всичко в една рамка би попречило, а не обратното”, заяви още Найден Зеленогорски.

 По думите му трябва да се спре с напрежението в Реформаторския блок и да започне дискусия не само за това как ще изглежда ръководството, а и каква ще е концепцията.

 „Трябва да изчистим недоразуменията. Хубаво е нашият потенциал да отиде в стартирането на реформи, а не на всяка цена да стане ясно кой кара влака”, добави Зеленогорски.

 

 

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...

2 коментари

  1. Липсата на общи идеи и принципи ще доведе до разпадането на Реформаторите, каквото и да говорят.

  2. Бойко Петров

    Когато Зеленогорски говори , че няма разединение и разпад , означава точно обратното – разпад и погром