Начало / Общество / Над 2000 плевенчани вече се включиха в лотарията на НАП с касови бележки за близо 650 хил. лв.

Над 2000 плевенчани вече се включиха в лотарията на НАП с касови бележки за близо 650 хил. лв.

От днес касовите бележки на участниците в лотарията на НАП и Министерство на финансите могат да бъдат регистрирани и чрез телефона на агенцията 0700 18700. Обаждането е на цената на градски разговор от стационарен телефон или според тарифния план на мобилните оператори. Услугата работи денонощно и е напълно автоматизирана. За да регистрация на бележки през колцентъра, трябва да има първоначална регистрация в сайта www.kasovbon.bg.
Лотарията на НАП и Министерството на финансите продължава да трупа популярност. Принос за това до момента имат и 2054 активни потребители от област Плевен с регистрирани над 56 хиляди броя касови бележки на обща стойност 647 058 лева. Сайтът на играта www.kasovbon.bg е посетен вече над 2.5 млн. пъти, регистрирани са близо 1.5 млн. касови бележки на обща стойност 20 млн. лв.
Голямата награда лек автомобил с всички екстри ще бъде изтеглена по Коледа догодина, а дотогава всяка седмица след 20 декември данъчните ще дават смартфон, а всеки месец – 40 инчов смарт 3Д телевизор. Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и e регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност, допълват от НАП. Данъчните обаче предупреждават, че задължително условие за получаване на награда е участникът да пази хартиено или сканирано копие от фискалния бон.

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...