Начало / Политика / Младежите от БСП в Плевен несъгласни с реформите в здравеопазването

Младежите от БСП в Плевен несъгласни с реформите в здравеопазването

Да се организира дискусия по проблемите в здравеопазването, предизвикани от реформите на управляващите, предложиха младежите от БСП на първата си среща с новия председател на партията в Плевен Свилен Атанасов снощи. Представителите на Младежкото обединение с председател Иван Мандински заявиха, че предложенията и забележките на медицинската общност от кръглата маса ще бъдат предадени на народните представители от БСП за стартиране на законодателни инициативи в сферата на здравеопазването, съобщават от пресцентъра на местната структура на партията.

„Имаме шанс за актуална и адекватна политика и разчитам на младите в БСП да са будния глас на обществото“, каза лидерът Свилен Атанасов. Той подчерта, че досега не се е случвало Пленумът на партията да е обновен наполовина, а в него своето място да имат и близо десетина младежи. „Заедно можем да се справим с предизвикателствата на днешния ден и да предложим политики в името на хората“, отбеляза Атанасов.

Той подкрепи идеята младежите да са мост и към другите хоризонтални структури в БСП – Обединението на жените и това – на ветераните, и нарече добри намеренията за дългосрочна стратегия за съвместни действия и съставяне на календар за реализиране на различни по вид инициативи.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...