Начало / Политика / Михаил Миков към млади социалисти от Плевен: Имайте самочувствие и смело заявявайте позициите си

Михаил Миков към млади социалисти от Плевен: Имайте самочувствие и смело заявявайте позициите си

fk1-b1943-1_580x337_crop_478b24840a

„Левицата трябва да има свои канали за комуникация, включително собствена телевизия, електронно издание, да бъде активна в социалните мрежи.” Такова мнение споделиха представители на Младежкото обединение в БСП – Плевен, които се срещнаха с председателя на Националния съвет Михаил Миков в централата на партията. Група от 25 активисти от младежките общински структури на БСП днес бяха в София по покана на народния представител от Коалиция „БСП-лява България” Васил Антонов.

Михаил Миков поръча на младежите да убедят приятелите си, че „партийно” не е мръсна дума.  „Трябва самите ние да излезем от този комплекс, че ако нещо е ‘партийно’, то непременно е лошо – ако то предлага идеи, които се възприемат и са добри за повечето български граждани, какво лошо. Така че трябва да имате малко повече самочувствие”, призова Миков.

БСП младежи

Плевенската група днес посети също Народното събрание, където бяха посрещнати от плевенския депутат Васил Антонов. Младежите и областният координатор на МО в БСП – Стефан Бурджев посетиха също офиса на Младежкото обединение в партията. Това информират от БСП.

 

Прочетете също:

Как се разпределят мандатите от Плевен в 48 НС

Деветте мандата от област Плевен в 48 НС се разпределят между шест от партиите, преминали ...