Начало / Политика / Меглена Кунева: Много разчитам на Найден Зеленогорски в Плевен

Меглена Кунева: Много разчитам на Найден Зеленогорски в Плевен

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Аз много разчитам на Найден Зеленогорски в Плевен”, това заяви зам. министър-председателят Меглена Кунева относно поставен въпрос за предстоящите местни избори. „Единството на Реформаторският блок е от изключителна значимост и важност. От името на България за гражданите мога да кажа, че ние имаме за всеки град предложение за кмет. Дали това ще бъде възможно най-добрата кандидатура, това ще кажат хората, но ние имаме възможност да направим това във всяко населено място. Ще го направим, обаче, в добра координация и в баланс с интересите на всички партии в Реформаторския блок. Ако нямаме кандидати навсякъде, така се ощетява демокрацията. Вие може много да обичате една определена марка кисело мляко, но никак няма да сте щастливи, ако това е единственото кисело мляко, което се продава в магазина. Както са правилата на свободната пазарна икономика, така са и в свободната демокрация. Не може само с един нито от ляво, нито от дясно. Колкото повече кандидати предлагаш, толкова повече те е грижа за тази държава”, обясни Кунева пред медиите.

Нямаме още конкретни кандидати, но разчитам на Найден Зеленогорски, тъй като е и мой заместник. Той е човек, който има дълбочина и опит и би било абсолютна грехота да не се използва това, че той е от тук и цялото му семейство е свързано с този град. Това заяви категорично Кунева. „В момента, в който минем през площада с него и ще закъснеем вероятно с 15 минути за следващата среща, защото всеки човек ще иска да го спре и нещо да го пита” допълни още тя за бившия кмет на Плевен.

Кунева допълни, че много харесва хората, които са в България на гражданите, но не изключва другите им колеги. Напротив, ако друга е най-силната организация тук, то те ще се групират около нея.

Прочетете също:

Как се разпределят мандатите от Плевен в 48 НС

Деветте мандата от област Плевен в 48 НС се разпределят между шест от партиите, преминали ...

3 коментари

  1. Значи разчиташ на ланския сняг, защото той е професионален предател. Още навремето си беше опекъл питката да върви в герп, ама цеца и ивелин го врътнаха. Ако много разчиташ на него, значи разчиташ все едно на напудрена булонка

  2. Само вижте снимката и повече няма какво да говорим. Изтръпнала работа!Кунева някога стъпвала ли е в Плевен, за да разбере и види до какъв хал го докара именно тоя убостник до нея, който гледа като гръмнал бойлер в тръстика и се прави все на луд?Ей, как пък все едни и същи гниди никога нищо неработили все се нареждат бе, а ние обикновениоте българи блъскаме , и за какво?

  3. Г-жо Кунева, много бързо искате да забравим нещата в минало време! Всичките ви изяви са белязани с желание за популярност, но хората не са забравили вашите негативи, респективно престъпления!