Акценти
Начало / Последни новини / Малките волейболисти на Червен бряг завършиха есенния полусезон като регионални първенци

Малките волейболисти на Червен бряг завършиха есенния полусезон като регионални първенци

Състезателите на ВК „Локомотив” Червен бряг, възраст до 13 години, спечелиха в Тетевен първото място на турнира за регион „Хемус”. Въпреки че жребеят им бе отредил една от най-силните групи, в която трябваше да се срещнат с традиционно силните клубни отбори на Велико Търново, Плевен, Правец и домакините от Тетевен, малките волейболисти от Червен бряг изиграха едни от най-добрите си мачове, надигравайки безапелационно всичките си съперници в група А.

Само седмица след като възпитаниците на Росица Василева взеха титлата на безспорни победители на турнира в Тетевен, червенобрежки волейболисти отново триумфираха с победния трофей.

отбор -1

На проведеното на 25 и 26 ноември Регионално първенство, на което Червен бряг бе домакин, 15-годишните волейболисти от града също завършиха на първо място. В изиграните два мача, с клубните отбори на Ябланица и Белоградчик, състезатели победиха с 3:0 гейма, а в третия отстъпиха само един гейм на връстниците си от Монтана и така заслужено оглавиха класацията в регион „Хемус”.

Достойното бе представянето и на юношите младша възраст в Севлиево на 17 и 18 ноември, в същия Регионален есенен турнир.Там възпитаниците на треньора Мирослав Милев записаха 3 победи с по 3:0 гейма над отборите на Лясковец, Павликени и домакините от Севлиево и паднаха със същия резултат само от отбора на Монтана. Така юношите се класираха на почетното второ място.

отбор -3

Волейболните надежди на Червен бряг  продължават усилените си тренировки и през зимата, защото им предстои да потвърдят високата си класа и на пролетния кръг от шампионата, където класираните два отбора от регион „Хемус” добиват право за участие във финалите на Държавното първенство от Календара на Българската федерация по волейбол.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...