Акценти
Начало / Култура / Мадлен Алгафари представя новата си книга в Плевен

Мадлен Алгафари представя новата си книга в Плевен

Мадлен АлгафариМадлен Алгафари – психотерапевт и писател, ще представи на 5 декември, петък, новата си книга „От „Какво ще кажат другите!” до „Какво избирам аз?”. Срещата ще се състои от 17:00 ч. в Галерия дарение от Светлин Русев в Плевен. Организатори на срещата са Дружеството на журналистите и Дружеството на писателите в Плевен.

Известният психолог и автор на книгите „Мира нямам”, „Вяра имам”, „Всички можем да летим”, „Приказки за пораснали деца”, „Глад за истински неща”, „Как да се разболяваме правилно” ще говори за всичките си осем книги и ще отговаря на въпроси на своите почитатели.

Прочетете също:

Водещи солисти на сцената на Международния фестивал за маримба и ударни инструменти – Плевен’2023 (програма)

От 4 до 9 юли в Плевен ще се проведе седмото издание на Международния фестивал ...

4 коментари

  1. теодор бонев

    Поредната глупава книга която тази жена е написала само за пари.Как не разбра тази психо че не става за писане.

  2. Нито една от 8 книги не е стойностна и смислена.След години никой няма да се сеща за тези глупости.Комерсиална и селска Мадлена, ти никога няма да си нещо повече от добре продаваща се в ситуацията на обсебени медии от такива като теб.150 лв на час за да ти слушат простотиите.

  3. Калина стефанова

    Госпожо „писателке“, нормално е първо да постигнеш нещо и тогава да бъдеш рекламиран по медии, а при теб първо беше голямата реклама по медиите и след това „нещото“! Не вярвам някой от истинските творци в България да уважава подобен пробив (с лакти и през задната врата)! Но това е въпрос на възпитание, амбицията на всяка цена не е повод за възхищение.Не съм ви фен и няма и да стана.Просто вече като ви видя и запачва да ми става едно такова-абе свинско отвсякъде.

  4. сложеницин

    Мадлен Алгафари! Умолявам ви! Спрете с писателството! Озъбтете се! Писателите са хора, твърде различни от вас! За Бога, занимавайте се с нещо друго! Хвалете се, преструвайте се, лъжете, само не пишете книги! За добрата книга се иска чиста душа и трепетно сърце, не медийно присъствие и нахалство по врачански.Иска се различен интелект, иска се да съумееш да наблюдаваш живота и да го опишеш с детайлите му, да съживиш наглед познати неща, по неповторим начин! Книгите ГОСПОЖО НАГЛОСТ не са кремвирши на килограм! Те са всичко друго но не и продукти, а вие и такива като вас омаскарявате и това занимание!