Начало / Образование / Курсове по английски език по метода сугестопедия вече ще има и в Плевен

Курсове по английски език по метода сугестопедия вече ще има и в Плевен

 

В началото на месец ноември в Плевен ще се проведе курс по английски език по уникалния метод сугестопедия, който позволява бързо и лесно научаване на чуждия език. Часовете ще се водят от преподавател от Центъра за сугестология и сугестопедия – д-р Лозанов  в София.

В продължение на 10 работни дни, по  4 академични часа дневно, без домашни работи, без натоварване и със  запазване на работоспособността през останалата част от деня участниците ще овладяват първото ниво на английския език.

Курсовете са насочени към бързо проговаряне на езика и са много подходящи за заети хора, тъй като не изискват допълнително натоварване извън курса, обясняват от Центъра за сугестология и сугестопедия. Курсистите ще натрупват знания – думи и граматика, само в рамките на учебните часове. И всичко е поднесено по приятен и лесен начин, под формата на игра. Методът е разработен така, че не предизвиква умора в учащите.

Курсовете са много подходящи за хора, които се нуждаят от езика за директна комуникация в професионалната среда, за пътувания в чужбина и за поддържане на делови контакти с представители на чуждестранни фирми. Обучаващите се по този метод курсисти проговарят много бързо като се освобождават от психологическата бариера, пречеща на много учащи да използват знанията си в реална комуникация.

Методът предвижда 6 нива на обучение. Очакванията на организаторите е участниците, виждайки резулта от обучението, да проявят желание да продължат напред.

Обучението за първо ниво ще започне на 3 ноември  и ще се проведе в малката конферентна зала на р-т „Централ“ в Плевен.

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...

4 коментари

  1. Ирена Христова

    Има ли значение нивото на подготовка по езика? Датата на започване и мястото на курса са ясни. Може ли да дадете повече информация за цената на курса и ориентировъчни дати за следващите нива. Как стават записванията?

    • Ирена Петкожа

      Трябва ли някакво ниво на знания. Къде стават записванията . Курса заплаща ли се !

  2. Какво представлява сугестопедията? В смисъл какво е предимството на тези курсове пред „обикновените“ курсове?

  3. Иван Николов

    Искам да попитам от колко часа е курсът на 3 ноември и колко лева струва? 🙂