Акценти
Начало / Икономика / Кметът иска да продава Кооперативния пазар

Кметът иска да продава Кооперативния пазар

paz

Кметът на Община Плевен проф. Димитър Стойков ще предложи на общинските съветници да бъде продаден общинският Кооперативен пазар, информира на пресконференция вчера той. И добави, че общинското дружество „Тибор” отдавна е изгубило социалните си функции и само трупа дългове. Още не е ясно дали ще бъде предложен за продажба целият обект, или ще се отдели само покритият пазар, посочи кметът.

Предложението за продажбата на пазара беше направено по време на общественото обсъждане на бюджет 2014 г. от Стефан Ганев, председател на групата общински съветници от БНД – Обединена десница.

Снимка: Интернет

Прочетете също:

Над 5 млн. лева постъпления очаква Община Плевен от управлението на общинските имоти през 2023 г.

С 30 гласа „за“, 8 „въздържал се“, против – няма, Общинският съвет на Плевен прие ...

Един коментар

  1. Срамота! Кметът Стойков подкупи с обещания циганите от Буковлък да гласуват за него и сега им дава власт,като ги слага на високи позиции в ръководството на пазара.Затова и безнаказано започнаха да се продават контрабандни цигари и алкохол и дори някои цигани търговци почнаха да заплашват колегите си българи! Лакомия за комисион и власт от страна на кмета!
    И за какви дългове говори тоя, като всеки търговец плаща наем на щанд и магазин дори повече от реалния и изобщо не е вярно,че пазара е на загуба и трупал дългове!!!
    Народе-до кога ще си траем,до кога???