Акценти
Начало / Крими / И жена влезе в плевенската статистика за каране без книжка

И жена влезе в плевенската статистика за каране без книжка

полицайНа 1 септември 2014 година около 6:10 часа на улица «Александър Батенберг“ в Левски в хода на специализирана операция за противодействие на битовата престъпност служители от РУП – Левски спират за проверка лек автомобил «Ситроен Саксо“. При проверката е установено, че 37-годишната водачка от село Аспарухово, управлява МПС без свидетелство в едногодишен срок от наказването и по административен ред с наказателно постановление, влязло в законна сила на 18 октомври 2013 година за същото деяние. За случая е уведомен прокурор, работа продължава разследващ полицай. Образувано е незабавно производство .

Същото нарушение е констатирано и на 31 август при проверка около 21 часа в град Червен бряг. Тогава полицейски екип спира „Опел Калибра” и установява, че водачът – 33-годишен от същия град, не притежава СУМПС.  Уведомена е прокуратурата. Образувано е бързо производство. Продължава работа разследващ полицай.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...