Акценти
Начало / Спорт / Играч на ФК Пордим наказан за три срещи

Играч на ФК Пордим наказан за три срещи

БФСДисциплинарната комисия към Областния съвет на Българския футболен съюз в Плевен наказва с лишаване от състезателни права за три срещи играча на ФК Пордим Бисер Арсов Антонов, пише plevensport.eu.. Основание за наложеното наказание е – бутане на главния съдия по време на гостуването на неговия отбор от първия кръг в „А“ Областна група на Вихър (Славяново), завършил с победа на домакините с 2:0. Неговият съотборник Цветомир Робертов Димитров пък ще трябва да пропусне един двубой, тъй като във въпросната среща беше изгонен за втори жълт картон.

От ДК наказват също със спиране на състезателните права за периода между 1 септември и 10 октомври футболистите на ФК Ясен, който се състезава в „Б“ ОФГ – Център, Генади Валентинов Василев и Николай Димитров Сибенов. Играчите на тима от близкото до Плевен населено място са наказани на основание чл. 21, буква Б от Дисциплинарния правилник заради разправии с длъжностните лица на двубоя от първия кръг с Ракета (Буковлък).

За същия мач от Спортно-техническата комисия на ОС на БФС са присъдили служебен резултат от 3:0 в полза на отбора от Буковлък на основание чл. 24, т. 9 от Наредбата на БФС, като срещата е била прекратена по вина на отбора на ФК Ясен.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...