Начало / Последни новини / Ивелин Чапанов с първо място в клас НСЗ на юбилейното издание на „Рали Панагюрище“

Ивелин Чапанов с първо място в клас НСЗ на юбилейното издание на „Рали Панагюрище“

Вчера плевенският рали пилот Ивелин Чапанов от „Плевен Рейсинг Тим“ спечели първото място в неговия клас – НСЗ, в десетото юбилейно издание на „Рали Панагюрище“. Състезанието е част от държавния шампионат по планинско изкачване. За това съобщават от спортния сайт www.plevensport.eu. Плевенчанинът с неговото Рено Клио се нареди на трета позиция в главното генерално класиране, като изостана на 43.42 секунди зад победителя Любен Каменов от „Каменов Рали Тим“ с Мицубиши Лансър, който грабна купата на „Асарел-Медет“ за втора поредна година.
В клас НС3 Чапанов завърши на първо място за четвърти път през този сезон. Плевенският автомобилен състезател заформи много здрава битка с габровеца Стефан Стоев (АРА Моторспорт, Хонда Сивик), като в крайна сметка успя да го изпревари в крайното класиране с почти три секунди – 2.59.
В „Рали Панагюрище 2015“ взеха участие 29 автомобилни състезатели, като само двама не успяха да завършат. Следващият шести кръг от националното планинско първенство ще бъде на 25 и 26 юли, когато ще се състои „Рали Осогово“ край Кюстендил.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...