Акценти
Начало / Спорт / За обида на съдии глобиха с 60 лева треньора на Ювентус /Малчика/

За обида на съдии глобиха с 60 лева треньора на Ювентус /Малчика/

БФСОт Зоналния съвет към Българския футболен съюз във Велико Търново оповестиха наказанията след отложените мачове от 11-ия кръг на Северозападната „В“ група. Футболистите на Левски 2007 Теодор Михайлов и Ивайло Иванов са лишени от състезателни права за по една среща, заради натрупани жълти картони. Те ще изтърпят своята санкция по време на двубоя от първия пролетен кръг, когато левскарите ще гостуват на Ботев (Козлодуй). Един мач ще пропусне и играчът на Партизан (Червен бряг) Калоян Тодоров, заради червения картон, който получи при загубата на неговия тим от Ювентус (Малчика) с 1:3. От останалите отбори има още двама футболисти, които няма да играят в първите срещи на своите тимове от пролетния полусезон. Това са Ивайло Христов от Янтра (Габрово), който е наказан за 2 мача, както и Тони Паликрушев от Ботев (Луковит), който търпи санкция от 1 среща.

От ЗС на БФС наказаха и два отбора за инциденти, станали в последния есенен кръг, който се състоя на 9 ноември. Много любопитно е наказанието, наложено на треньора на Ювентус (Малчика). Радослав Йорданов ще трябва да заплати парична санкция в размер на 60 лева и 50 стотинки, заради отправени обидни думи към съдийската тройка след второто попадение на гостуващия Бдин (Видин). Припомняме, че срещата между Ювентус и Бдин завърши с успех на видинчани с 0:2, като от щаба на „черно-белите“ от Малчика имаха претенции за неотсъдена засада преди втория гол на футболистите от крайдунавския град.

Другият наказан тим, е този на Ботев (Луковит), които ще се бръкнат, за да заплатят парична глоба в размер на 125 лева. Санкцията е определена заради хвърлени предмети към терена от публиката по време на двубоя между Ботев и Етър (Велико Търново), който приключи с победа на гостите с 1:0.

Източник: plevensport.eu

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...