Акценти
Начало / Общество / Започва рехабилитацията на водопроводната и канализационната мрежа на село Ясен

Започва рехабилитацията на водопроводната и канализационната мрежа на село Ясен

Община Плевен

Община Плевен обяви обществена поръчка с предмет: “Инженеринг за обект: „Строителство и рехабилитация на водопроводната и канализационна мрежа – Ясен (етап I), община Плевен (етап I)” от проекта „Интегриран воден цикъл  Плевен-Долна Митрополия“. Заданието е съгласно договорните условия на ФИДИК за технологично оборудване и проектиране-строителство за електро и машинно–монтажни работи и за строителни и инженерни обекти, проектирани от изпълнителя – Жълта книга, издание 1999 година при спазване на изискванията на ЗУТ и подзаконовите нормативни актове.

Документацията за участие се публикува в профила на купувача в първия работен ден, следващ деня на публикуването на обявлението, т.е. на 10 септември. Възложителят предоставя пълен достъп до нея на интернет страницата „Профил на купувача” на Община Плевен: http://www.pleven.bg/профил-на-купувача/обществени-поръчки.html. Желаещите да закупят документацията за настоящата обществена поръчка могат да я получат в Центъра за административно обслужване на граждани  от 8.30  до 16.00  часа всеки работен ден до 03.11.2014 г.

Оферти се подават в запечатан, непрозрачен плик в Център за административно обслужване на граждани до 16.00 часа на 03.11.2014 година.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...