Начало / Общество / Журналистите в Плевен си избраха ново ръководство

Журналистите в Плевен си избраха ново ръководство

IMG_9280СБЖ Плевен

Редовно отчетно-изборно събрание проведе тази вечер плевенското дружество на Съюза на българските журналисти. Освен отчет на дейността на дружеството за периода от 2011 до 2014 г. и финансов отчет, в дневния ред беше включен избор на нови членове на дружеството и на ново ръководство.

IMG_9273СБЖ Плевен

Председателят Ралица Веселинова направи кратък, но съществен анализ на направеното през мандата на ръководството и важното за живота на дружеството през този четиригодишен период.Тя посочи и акцентите от нейното председателстване през периода от 2004 г до този момент. Свършеното не е малко, отчете Веселинова и пожела на следващото ръководство да надгражда и да продължи добрите традиции.

Стъпка към това е изборът на трима от досегашното ръководство в новоизбрания Управителен съвет на Дружеството, който се състои общо от петима членове.

За председател през следващите четири години беше избран Иван Илиев.

От днес членове на плевенското дружество на СБЖ са Веселина Илиева и Стефка Григорова.

IMG_9275СБЖ Плевен

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...

3 коментари

  1. Смях в залата

    Е това е просто бутафорно. Хубавото е, че има плевенски журналисти, които не са част от този цирк. Но е позорно тези „хубавци“ от снимките да се рекламират по такъв нелеп начин, сякаш са преставителната извадка на гилдията. Даже не е смешно, а е тъжно.

  2. александър

    Случилото се може да се определи за съжаление само с една единствена дума : СРАМ