Акценти
Начало / Образование / Европейското изложение за образование в чужбина спира и в Плевен

Европейското изложение за образование в чужбина спира и в Плевен

Европейско изложение обучение в чужбина

Двадесетото  „Европейско изложение отворени врати за образование в чужбина”, което се провежда през целия месец септември, ще посети и Плевен.  След София, Хасково, Бургас и Варна, на 29 септември от 14 до 18 часа изложението ще отвори врати в читалище „Съгласие”.

Всички кандидат – студенти ще могат да получат цялостна информация за най – перспективните специалности и реномирани университети в Европа и Америка, както и да срещне младите хора със специалисти и представители на чуждестранни университети.

Освен срещи и безплатни консултации, посетителите ще могат да подадат документите си на място, както и да посетят специално организираните безплатни семинари и презентации, насочени към по – добрата кариерна ориентация на младите хора. Семинарите запознават с това как да бъде подготвено мотивационно писмо или да се подготви портфолио в процеса на подготовка на документите за кандидатстване.

Както всяка година, така и на това изложение ще се провеждат преки срещи с оторизирани представители на елитни западни университети.

Всеки посетител на Изложението може да направи за себе си пробен ДАРБИ Кариерен тест  на място, а с предварително записване да си направи и пълна кариерна ориентация. Този тест се отнася единствено до персоналните способности на кандидат-студента и е изцяло в улеснение на бъдещия му избор на професия, която да го удовлетворява. Кариерният тест на „Дарби” разкрива личностните характеристики и посочва най-благоприятните професионални перспективи чрез серия от ситуационни въпроси. Ако честно маркирате вариантите, които най-точно Ви описват ще получите реалистичен портрет на собствената си личност.

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...