Начало / Общество / Държавните институции и местните власти да работят в партньорство в полза на хората със специфични потребности, призова областният управител

Държавните институции и местните власти да работят в партньорство в полза на хората със специфични потребности, призова областният управител

24.11 областен награда

Регионалният Съюз на инвалидите в Плевен отбеляза с концерт 25-та годишнина от създаването си. В навечерието на 3 декември – Международен ден на хората с увреждания,  по традиция членовете на съюза отчетоха направеното през годините.

 „Държавата е ваш длъжник и  в навечерието на Международния ден на хората с увреждания, бих искал да заявя, че ние, представителите на държавата ще продължим да работим и ще търсим нови, по-добри решения за нуждите на гражданите със специфични потребности. Гаранция за тяхното решаване е партньорството и сътрудничеството между държавните институции, местната власт и неправителствените организации на хората с увреждания. Това е верният път, по който трябва да вървим, за да направим вашия живот по-добър, по-радостен и по-пълноценен”, каза в приветствието си областният управител.

Председателят на регионалната структура Иванчо Атанасов връчи на арх. Бойко Балтаков  плакет и грамота  по повод 25 години от създаването на Съюз на инвалидите в Плевен.

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...