Акценти
Начало / Общество / Джон Лоутън и Б.Т.Р. забиват заедно на фестивал в Левски

Джон Лоутън и Б.Т.Р. забиват заедно на фестивал в Левски

Легендарният вокалист на “Юрая Хийп” Джон Лоутън ще закрие тазгодишното издание на фестивала YOUTH MUSIC FEST – Левски. Събитието е организирано от „Соник старт“ и Община Левски и ще се проведен на 15, 16 и 17 юли. Млади музикални таланти от цяла България ще излязат на една сцена е рамките на YOUTH MUSIC FEST – Левски. Целта е да лансират, подкрепят и да се подаде ръка на младите таланти от цялата страна.
Младежките рок и поп банди ще огласят центъра на град Левски в изпълнение на авторски проекти и кавъри на хитови парчета от световната рок и поп музика. За самата фестивална програма ще се погрижат професионален водещ, екип на „Соник старт“ и доброволците към Център за обществена подкрепа – Левски.
За финал на тридневните изяви, на сцената в Левски ще излезе Джон Лоутън, легендарният вокалист на рокгрупата “Юрая Хийп”. Той ще закрие тазгодишното издание, а преди него на сцената пред Община Левски ще се качат и музикантите от българската група Б.Т.Р..
YOUTH MUSIC FEST – Левски ще стартира на 15 юли пред видеостените на сцената на Община Левски от 18:00 часа, като входът ще е свободен. Събитието е част от програмата, посветена на 70-годишнината от обявяването на Левски за град.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...