Начало / Видео / Джон Лоутън, Б.Т.Р. и кметът на Каварна разгорещиха Левски на максимум (видео, снимки)

Джон Лоутън, Б.Т.Р. и кметът на Каварна разгорещиха Левски на максимум (видео, снимки)

Много горещи емоции предложиха Джон Лоутън и Б.Т.Р. на публиката в Левски снощи. Рок динозаврите успяха да вдигнат на максимум градуса на настроението и да нажежат допълнително температурата на въздуха в юлската вечер. Близо три часа центърът на Левски се огласяше от бурни викове, аплодисменти и скандирания „още“.
Концертната изява бе финалната вечер на фестивала YOUTH MUSIC FEST – ЛЕВСКИ 2015 и част от честванията по повод 70 години от обявяването на Левски за град. Много изненади бяха подготвени за публиката, като една от бе появата на кмета на Каварна Цонко Цонев, който заедно с Джон Лоутън и Б.Т.Р. изпълни една песен на сцената. Заявката Левски да се превърне в новата Каварна бе дадена категорично, а кметът на града Любка Александрова заяви, че се надява следващата година Левски отново да е домакин на рок фестивала. Фронтмен Александрова, както беше представена пред публиката, изказа и своята благодарност на всички, които помогнаха да се осъществи тази инициатива и най-вече на организаторите от СОНИК СТАРТ и продуцентът на събитието Андрей Слабаков.
Водещи на грандиозната вечер бяха Ернестина Шинова и Тони Арнаудов, а на сцената няколко парчета изпълни и Александър Филчев – Санеца. Вечерта пък бе открита от младите таланти от варненската група „AxeZ” и групата от Левски “Stenli Stefanov’s Project“, които впечатлиха публиката със своите умения и не отстъпиха по нищо на големите рок музиканти, които излязоха на сцената след тях.

Следваща Предишна
Левски фест
Левски фест
Ернестина Шинова

Левски фест
Наско
Б.Т.Р.

Цонко Цонев
Джон Лоутън
Джон Лоутън и Наско

Джон Лоутън и Наско
Б.Т.Р.
Джон Лоутън и Наско

Джон Лоутън и Наско
Левски фест

Следваща Предишна

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...