Акценти
Начало / Култура / Спектакълът „Децата на Плевен“ изтръгна бурни възторзи

Спектакълът „Децата на Плевен“ изтръгна бурни възторзи

С голям концерт спектакъл „Децата на Плевен” се представиха школите към читалище „Съгласие” в Плевен. В основата на представлението, което снощи препълни зала „Емил Димитров” с възторжена публика, беше новосъздадената към читалището вокална група „Арлекино”. Художественият й ръководител Виолета Боянова беше подбрала разнообразни по жанр песни, които да представят в пълна светлина малките изпълнители. Заедно с тях на сцената излязоха вече доказалите се Балетна школа с художествен ръководител Маня Николова и Фолклорен ансамбъл „Мизия“ с художествен ръководител Михаил Денев. Обединяващото звено в спектакъла бяха малките артисти от Детската театрална студия при ДКТ „Иван Радоев“.

Близо час музика, песни и танци грабнаха вниманието на публиката, която награждаваше с бурни аплодисменти всяко изпълнение.

Ефектен финал на спектакъла беше изнасянето на сцената на огромна торта. С нея децата от „Арлекино” почерпиха за раждането на вокалната група.

Концертът спектакъл „Децата на Плевен” е реализиран по Програмата на Община Плевен за финансиране проекти на културни организации през 2015 г. Режисурата е дело на Георги Енчев, сценичното оформление е на Иван Велчев-Йово,  аранжиментът и музикалното оформление – Максим Горанов.

Следваща Предишна
IMG_0875Децата на Плевен-спектакъл 
IMG_0886Децата на Плевен-спектакъл 
IMG_0891Децата на Плевен-спектакъл 
IMG_0894Децата на Плевен-спектакъл 
IMG_0896Децата на Плевен-спектакъл 
IMG_0899Децата на Плевен-спектакъл
IMG_0904Децата на Плевен-спектакъл 
IMG_0909Децата на Плевен-спектакъл
Следваща Предишна

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...