Акценти
Начало / Спорт / Девойките на Спартак с първи мач от шампионата в средата на ноември

Девойките на Спартак с първи мач от шампионата в средата на ноември

ВолейболДевойките старша възраст на Спартак 1996 ще започнат участието си в новия волейболен шампионат в средата на следващия месец. Момичетата на Виолета Антонова ще бъдат в предварителна група 6 с отборите на ВК Етрополе, Ботев (Враца) и Царевец-19 (Велико Търново), пише сайтът plevensport.eu. Първият турнир между четирите тима ще се проведе на 15 и 16 ноември във Враца. Младите плевенски волейболистки ще стартират новия сезон с мач срещу ВК Етрополе на 15 ноември (събота) от 16.00 часа.

На следващия ден, 16 ноември (неделя), Спартак 1996 ще изиграе две срещи – от 10.30 часа срещу домакините от Ботев, а от 15.00 часа ще се изправят срещу Царевец-19.

От спортния сайт припомнят, че през миналия сезон плевенските волейболни надежди бяха много близо до класиране във финалната осмица на Държавното първенство, но загуба от Локомотив (София) с 0:3 в последния квалификационен турнир ги остави само на крачка от влизане в Топ 8. Тогава Спартак 1996 се наложи именно над сегашните си съпернички от Ботев (Враца) с 3:0, както и над Бургас 07 със същия резултат.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...