Акценти
Начало / Общество / Дарителска кампания за семейства с репродуктивни проблеми отново организира сдружение „Зачатие“

Дарителска кампания за семейства с репродуктивни проблеми отново организира сдружение „Зачатие“

 

Благотворителна кампания  „Коледно желание”  за финансово подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми отново стартира сдружение „Зачатие”. Целта е да бъдат подпомогнати двойки, които са изчерпали възможността за финансиране от Фонда за асистирана репродукция. Той покрива три опита ин витро, а броят на двойки, които са приключили и трите опита, все повече се увеличава, обясняват от сдружение „Зачатие”.  Има и двойки, в които жената е с изчерпан яйчников резерв и техният шанс е единствено в процедура с донорска яйцеклетка. Но за тях не се предвижда финасиране на ин витро процедури от Център „Фонд асистирана репродукция“.

Сдружение „Зачатие“ ще подпомогне в инициативата 2 двойки, които не могат да се възползват от фонда за асистирана репродукция,  с ваучери на стойност 2 000 лева.

Всички, които искат да се включат в инициативата „Коледно желание” и да подпомогнат да се роди още едно дългоочаквано дете, могат да го направят до  15 декември .2014 г. на банковата сметка на Сдружение „Зачатие”:

Банкова сметка: ПИБ – клон Витоша

Сдружение Зачатие

IBAN – BG10 FINV 9150 10BG N0JD TK

BIC – FINVBGSF

 с основания: дарение за инициативата Коледно желание

За подпомагане могат да кандидатстват всички двойки, които са изчерпали трите опита за финансиране от Фонда за асистирана репродукция или партньорката в двойката е с изчерпан яйчников запас. За финансиране могат да кандидатстват и двойки, при които партньорката е на възраст над 43 г. и поради тази причина не може да се възползва от помощта на Фонда. Единственото задължително условие е участниците да са регистрирани във форума на сдружение „Зачатие” не по-късна от 12 ноември 2014

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...