Акценти
Начало / Общество / Дами от клуб „Огледало” подариха вечеря на възрастни хора преди Коледа

Дами от клуб „Огледало” подариха вечеря на възрастни хора преди Коледа

Клуб огледало помощ

15 пенсионери от няколко села в община Гулянци ще посрещнат по-щастливи Коледа, след подкрепата, която получиха днес от дамите от клуб „Огледало” в Плевен.

В навечерието на един от най-светлите християнски празници дамите от плевенския клуб им дариха продукти за богата коледна трапеза.. Да подариш надежда със сигурност е най-ценният подарък, който можеш да направиш, споделиха дамите, след като лично разнесоха пълните торби с продукти. Те признават, че често очите им са се напълвали със сълзи, когато са срещнали благодарните погледи на възрастните хора и радостта в очите на децата, когато са приемали продуктите.

Дамски клуб Огледало - помощ

С тази инициатива дамите от клуб „Огледало” се включиха в националната кампания „Бъди човек” , която призова всеки, който може, да подари коледна вечеря на възрастен човек, останал сам и в невъзможност да посрещне с пълна трапеза Коледа.

„Щастливи сме, че подарихме топлина и усмивки там, където най-много имат нужда. Вярваме, че да бъдеш човек,  е необходимо само малко желание”,казаха дамите, доволни от радостта, която са доставили на нуждаещите се преди светлия християнски празник.

помощ клуб Огледало

продукти

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...