Акценти
Начало / Икономика / Главен юрисконсулт на НАП- Плевен номиниран за „Служител на годината“

Главен юрисконсулт на НАП- Плевен номиниран за „Служител на годината“

Офис Плевен_17.11.2014

По повод професионалния празник на приходната администрация, отбелязван на 16 ноември „Свети апостол и евангелист Матей“, за 11-ти път се проведе избор на „Служител на годината“ във всяка една от бизнес функциите на приходната агенция, както и в категориите „Обща администрация“ и „Служител на Централно управление”.

Идеята на конкурса е да насърчава и поощрява служителите, които изпълняват трудовите си задължения професионално и компетентно и са високо оценени от колегите си.

Изборът се осъществява чрез онлайн гласуване за номинации в 2 етапа. Победителят от всеки офис на НАП,  събралРосица Върбанова Обжалване Плевен-2014 най-много брой гласове,  се състезава за приза на НАП. За трета поредна година офис Плевен беше представен от Росица Върбанова – главен юрисконсулт в категория „Обжалване“, където отново на национално ниво надпреварата беше най-оспорвана с класирани общо  16 юристи от цялата страна.

С пожелания за здраве, професионални успехи и пълноценен личен живот, госпожа Цветомила Потурлиева – директор офис Плевен тържествено връчи  Грамоти на победителите на ниво офис Плевен в съответните категории: „Обжалване“ – главен юрисконсулт Росица Върбанова, „Обща администрация“ –старши експерт отдел „Информационни системи“ – Деян Василев, „Обслужване“  – главен инспектор по приходите -Рени Дудева, „Събиране“ – публичен изпълнител Елеонора Милешкова, „Контрол“ главен инспектор по приходите Етел Мойсеева-Радева и главен инспектор по приходите Ваня Панова от сектор „Проверки“.

Поздравителни адреси за всеотдайността, трудолюбието и лоялността си към НАП получиха и всички девет служител,  навършили през настоящата година  20 години непрекъснат трудов стаж  в приходната администрация

В.Костадинова -20 г.

Прочетете също:

Над 5 млн. лева постъпления очаква Община Плевен от управлението на общинските имоти през 2023 г.

С 30 гласа „за“, 8 „въздържал се“, против – няма, Общинският съвет на Плевен прие ...