Акценти
Начало / Спорт / Врачани свирят дербито между Партизан и Спартак

Врачани свирят дербито между Партизан и Спартак

съдия футболенОт Зоналния съвет на БФС във Велико Търново изпращат съдийска тройка от Враца на областното дерби между отборите на Партизан (Червен бряг) и Спартак (Плевен)., съобщава спортният сайт plevensport.eu. Главен рефер ще бъде Росен Гановски, а негови помощници Владимир Палански и Емил Тодоров. Видинчани пък ще бъдат четвъртия съдия и дежурния делегат на двубоя, съответно Антоан Стефанов и Валери Минков. Любопитният сблъсък между първия и осмия във временното класиране ще се състои на 19 октомври (неделя) от 16.00 часа на градския стадион в Червен бряг.

Възловият мач от десетия кръг между Левски 2007 и Видима-Раковски ще бъде ръководен от Никола Атанасов от Велико Търново, а асистенти ще му бъдат неговите съграждани Светослав Стефанов и Славян Добрев. При евентуална победа, домакините от град Левски ще се изравнят в подреждането със съперниците си от Севлиево и ще дадат нова заявка за първите места в групата.

Гостуването на Ювентус (Малчика) в Дебелец на Етър е поверено на рефери от Монтана. Главен съдия ще бъде Николай Малджански, а по тъчлиниите ще развяват флага Николай Михайлов и Веселин Найденов. „Черно-белите“ от Малчика ще пътуват за срещата без Николай Петров, който е наказан за 1 мач, заради червения картон при загубата от Академик (Свищов) с 0:3 в предния кръг на Северозападната „В“ група.

В предстоящия кръг Ситомир ще бъде за втори пореден път домакин, като в Никопол ще посрещне видинския Бдин. Срещата ще свири съдията от Габрово Христо Минков, а ще му асистират Енчо Енчев и Калин Кинов. Плевенска съдийска тройка пък ще съблюдава правилата на срещата между Ботев (Козлодуй) и Янтра (Габрово). Свирката ще надува Мирослав Михайлов, а байрака ще вдигат Андрей Николов и Румен Цветков.

Плевенчаните Георги Георгиев и Димитър Балабанов са изпратени в Берковица на двубоя между Ком и Ботев (Луковит). Първият ще бъде четвърти съдия, а Балабанов – дежурен делегат.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...