Акценти
Начало / Общество / Военни от Плевен и Белене с награди по случай празника на Сухопътни войски

Военни от Плевен и Белене с награди по случай празника на Сухопътни войски

По случай празника на Сухопътни войски от името на министъра на отбраната и началника на отбраната бяха наградени 28 военнослужещи и цивилни служители от Сухопътните войски, съобщават от пресцентъра на Министерството на отбраната. Сред тях са трима  военнослужещи от Плевен и Белене. Предметна награда от името на министъра на отбраната получи старши сержант Милен Георгиев от в.ф. 28880 – Белене. Наградата му  връчи заместник-министърът на отбраната Десислава Йосифова.

Началникът на отбраната вицеадмирал Румен Николов връчи наградите на удостоените от Щаба на отбраната военнослужещи от Сухопътните войски. Сред тях са подполковник Пламен Горанов от в.ф. 42800 – Плевен, награден с бинокъл и сержант Десислава Богданова от в.ф. 22160 – Плевен, награден с нож.

Церемонията по награждаването се проведе в театър „Българска армия” на 18 ноември 2014 г

„Всичко постигнато от Сухопътните войски през годината, е плод на усилията, старанието, професионализма и всеотдайността на всеки един от вас. От името на ръководството на Сухопътните войски и лично от мое име, изказвам Ви нашата най-искрена признателност”, каза в приветствието си командирът на Сухопътните войски генерал-майор Андрей Боцев.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...