Акценти
Начало / Политика / Васил Антонов: Искам новото управление на Плевен да бъде обещаното в кампанията

Васил Антонов: Искам новото управление на Плевен да бъде обещаното в кампанията

„Много искам новото управление на Плевен да бъде каквото обещаха по време на предизборната кампания – на гражданите. Да се спазват принципите, които бяха изброявани многократно”, така народният представител от БСП Васил Антонов коментира избора на Георг Спартански за кмет на Плевен. Той изрази надеждата си, че новото управление ще влезе бързо в крак с европейските програми и ще заработи по тях. За съжаление, плевенчани помнят едно 12-годишно управление на кредити и разпродажби, но Общината не може да поеме повече кредити, а и не остана нищо за разпродаване, допълни бившият председател на БСП в Плевен.

Относно предстоящата работа на Общински съвет – Плевен, Антонов сподели, че ще се работи на база на принципите и ще се търси мнозинството, но не на всяка цена. В тази връзка той допълни, че не го удовлетворяват резултатите в Плевен. По негови думи от листата за общински съветници са извадени младите хора в партията, като за пример той посочи областният председател на младежкото БСП в Плевен. Според него не е редно при непопълнена квота в листата, да бъдат игнорирани по този начин младите хора.

Депутатът изрази своята надежда, че новото управление на Плевен ще даде шанс на младите кадри. Относно дейността на Общинския съвет, Антонов сподели, че се надява диалогът да е със сериозните хора, тъй като в момента има разделение дори между членовете на партиите и това би ги обединило. Неговото мнение е, че трябва да се търси мнозинство, което да докаже на плевенчани, че наистина може да се свърши нещо за града. „Кризата в морала в управлението на Плевен е много сериозна”, подчерта още народният представител.

Васил Антонов обясни още, че не може никой да се изключва предварително, а на тези избори водеща е била подкрепата за личността, а не за партията. По негови думи на балотажа от страна на БСП е подкрепен по-моралният избор от двамата опоненти.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...