Акценти
Начало / Общество / Вандалски прояви и занемарена Каскада загрозяват централната част на Плевен (снимки)

Вандалски прояви и занемарена Каскада загрозяват централната част на Плевен (снимки)

На не особено красиви гледки попадна обективът на ИнфоПлевен в центъра на града ни. Вандалските безобразия не са нещо ново, но когато са концентрирани в един сравнително малък район, няма как те да не направят лошо впечатление. Счупени пейки около Каскадата, надраскани стълбове на лампите, потрошени маси и столове в къта за шахмат в Градската градина… и всичко това само на няколко метра разстояние.

Своето възмущение от унищожените места за отдих, край които лятото се събираха младежи, изразиха и преминаващи плевенчани, които не скриха неодобрението си. На кого и с какво са попречили обособените места за игра на шах на открито се питаха те риторично, изказвайки мнение, че това е безобразие.

Неприятно впечатление прави и непочистената от листа Каскада, в която могат да бъдат видяни и множество нападали клони от дървета. На фона на изгражданите в непосредствена близост водни огледала, несъмнено лошото състояние, в което се намира Каскадата, оставя неприятно впечатление за преминаващите.

Оставяме снимките да говорят сами, с надеждата, че скоро ще имаме възможност да публикуваме по-красиви кадри от центъра на Плевен.

Следваща Предишна
счупени маси
счупени маси
счупени маси

счупени пейки
надраскан стълб
счупен клон

каскада дървета
каскада листа

каскада листа
Следваща Предишна

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...