Акценти
Начало / Образование / Български звезди даряват тоалети за абитуриенти от бедни семейства в Плевенско

Български звезди даряват тоалети за абитуриенти от бедни семейства в Плевенско

Силвия Кацарова, Теди Кацарова и Марияна Попова даряват рокли, обувки и чанти за момичетата от плевенските училища, на които им предстои да завършат средното си образование през тази учебна година. Подкрепата на звездите е в рамките на инициативата „Фестивал на красотата Плевен 2016“, която се организира за втора поредна година в град Плевен от Националното сдружение на сираците в България  под патронажа на народния представител от Владислав Николов. Това съобщи председателят на сдружението Слави Михайлов.

Тази година ще бъдат подпомогнати над  35 зрелостници от област Плевен. Над 17  фирми са се  включили в инициативата да подпомогнат зрелостниците. Освен тоалети и обувки ще има и много други изненади, съобщиха организаторите.

До 14 февруари 2016г е срокът, в който директорите на училищата могат да предложат ученици, които да получат подкрепа от инициативата. Предложените за подкрепа младежи трябва да са сираци, с един родител и от многодетни семейства с остри социални и здравни индикации в семейството.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...