Начало / Общество / Благотворителен концерт в подкрепа на Влади организират в Левски

Благотворителен концерт в подкрепа на Влади организират в Левски

Благотворителен концерт за набиране на средства за лечението на плевенчанина Владимир Петров организират в град Левски. За да продължи възстановяването си след претърпяна катастрофа, младият 25-годишен плевенчанин се нуждае от 9 000 долара, а събрани до момента са само 4 300 лв. от тях.
Владимир не е загубил жаждата си за живот и надеждата за него и семейството му вече е в болница Гювен Анкара, където той ще проведе 20-дневна терапия за раздвижване.
Благотворителният концерт за набиране на средства за лечението на Влади ще бъде на 12 февруари, петък, в читалище „Георги Парцалев-1901“ – гр. Левски. В концерта участват попфолк изпълнителите Бриана, Аркан и Джамйката, клуб „Северняче“ към ОУ „Хр. Ботев“ – с.Българене“ и школа по спортни танци „Артефакт“ – гр. Плевен.
Входът за концерта е 2 лева. В дарителска кутия всеки, който има възможност, ще може допълнително да подпомогне лечението на Влади.

Владимир Галинов Петров от Плевен остава инвалид след катастрофа с мотор през април 2012 г., при която получава тежка мозъчна контузия. След близо три месеца, в кома се установява, че той не може да се движи и говори. В резултат на последвалите множество операции и грижи в момента Владимир е в по-добро състояние, но е на инвалиден стол и се нуждае от продължаващо лечение.

Дарителската сметка на Влади:
IBAN: BG10FINV91501316670089 в „ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА“
Титуляр:Владимир Галинов Петров

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...