Акценти
Начало / Общество / Благотворителен концерт в подкрепа на Ирина организират в Белене

Благотворителен концерт в подкрепа на Ирина организират в Белене

Благотворителен концерт и базар в подкрепа на Ирина Бучева ще се проведат в Белене. Концертът ще се състои в салона на НЧ „Христо Ботев“ на 23 юли, четвъртък, от 18:00 часа, като билети може да бъдат закупени всеки делничен ден от 09:00 до 17:00ч. в читалището, както и в деня на концерта.
Специални гости на концерта ще бъдат Ансамбъл и оркестър към Поделение 28880 – гр. Белене, ГАФ „Извор“, ФА „Димум“, рок група „AMBIV“, I Италийски легион, малкото славейче от „Шоуто на Слави“ – Симона Иванова и ангелският глас Ива Цветанова.
Благотворителната инициатива в подкрепа на Ирина Бучева от Белене се организира, тъй като младата жена е изцяло парализирана от пролетта на 2013 г. До момента е посетила няколко клиники в София и Плевен. Лекарите в България не могат да й поставят диагноза и поради тази причина не могат да назначат адекватно лечение.
Вече две години тази майка е на легло, не може да се грижи за детето си, не може да го прегърне, да излезе на разходка с него, нито да присъства на негово тържество в детската градина.
Възможността е Ирина да посети „Неуровита” – клиника в Русия, с надежда за поставяне на диагноза и започване на адекватно лечение. След получено писмо от клиниката става ясно, че сумата за диагностициране е 21 000 евро. Тази сума е непосилна за близките на 28-годишната Ирина и поради тази причина средствата се набират от дарения.
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА BGN:
BG48FINV91501316514496

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...